Šta je Fiscomm?

Jesen 2021. godine, Poreska objavljuje da se spremaju da uvedu fiskalne kase i da efiskalizuju svaki maloprodajni biznis u Srbiji.

Kreće trka velikih igrača – ko će pre da napravi najbolje rešenje i ubaci svoju kasu u što više maloprodajnih objekata.

I kako to obično biva sa velikim igračima, zaboravljaju na jedan veoma bitan segment tržišta čiji si ti deo – online shop-ovi.

Brzo smo uvideli da će svaki ecommerce vlasnik/ca morati da kupi kasu i fizički štampa svaku online prodaju – što složićeš se, zvuči strašno. I tako smo odlučili da napravimo Fiscomm – jedino rešenje na tržištu koje u potpunosti automatizuje proces efiskalizacije.


 

 

Imamo odlično iskustvo sa Fiscom timom i proizvodom. Jako su efikasni i responzivni i znaju dobro svoj posao što je drastično olakšalo naš. Sistem je implementiran na sajt brzo, Fiscomm tim je u saradnji sa našim programerom sve završio za dan, tako da smo zadovoljni i procesom i uslugom.

 Filip Mihajlović

Trinity Method

Vrhunski tim i jos bolji proizvod!
Kod je kvalitetan što dokazuje to da nikada nismo imali problem tehničke prirode sa ovim proizvodom.
Uvek spremni da izadju u susret. Čak i dok se rok za fiskalizaciju približavao kraju uvek su imali vremena za sastanke u svoj toj gužvi.

Duško Stanišić 

Apotekamo

Veoma smo zadovoljni saradnjom, sve je proteklo i više nego korektno.

Naročito smo pozitivno iznenađeni zalaganjem i podrškom ljudi iz Fiscomm-a.

Nenad Đorđević

Silux


Ovo smo postigli do sad!

 

 

150+

klijenata

 

 

1.000.000+

izdatih računa

 

 

15.000+

sačuvanih sati


PRIDRUŽI SE OSTALIM VLASNICIMA INTERNET PRODAVNICA KOJI SU PRESTALI DA SVOJERUČNO KUCAJU RAČUNE. NAŠE REŠENJE UMESTO TEBE KUPCIMA ŠALJE RAČUNE KOJI SU PO AUTOMATIZMU U SAGLASNOSTI SA PORESKOM UPRAVOM!