POSTANI PARTNER!

Ukoliko imaš računovodstvenu ili knjigovodstvenu agenciju, ili možda IT kompaniju i vidiš da bi ovakvo rešenje moglo da bude korisno tvojim klijentima, iskoristi priliku da generišeš dodatan prihod svojoj firmi i uštediš svoje i vreme svojih kolega.

Otvorili smo ekskluzivan partnerski program za kompanije čiji klijenti spadaju u grupu internet prodavnica.

Za svakog novog korisnika Fiscomm-a koji dođe preko tebe, spremni smo da odvojimo 15% prihoda na ceo životni vek klijenta. Dakle dokle god je tvoja preporuka korisnik Fiscomm-a ti ćeš zarađivati na mesečnom nivou.


 

Šta su klijenti rekli o nama?

Koristim već par meseci Fiscomm rešenje za fiskalizaciju na svom sajtu www.oblivion.rs i stvarno sam zadovoljan funkcionalnošću i jednostavnošću. Već sam i preporučio nekim prijateljima. Pored dobrog softvera, tu je i zaista ljubazna i ažurna podrška. Svaka preporuka
Aleksandar Đorđević

Oblivion Game

Koristeći njihove sisteme za fiskalizaciju, Fiscomm je pokazao izuzetnu ekspeditivnost u više navrata i sve što mogu je da kažemo da ih zaista možemo preporučiti.
Vladimir Duka

Unlimited doo

Mi smo zadovoljni zaista, a uz vaše početno strpljenje brzo smo i skoro neprimetno savladali novu šemu. Do sada sve funcioniše odlčno, bez problema. Hvala.
Nataša Nobile i Katarina Tadić

Zdravo bilje

Pridruži se ostalim vlasnicima internet prodavnica koji su prestali da kucaju ručno svoje račune i koji su po automatizmu u saglasnosti sa Poreskom upravom!